З Днем студента

З Днем студента

неділю, 20 березня 2022 р.

Для учнів групи № 3!

 

Вступ.

Електрична енергія використовується у всіх сферах виробництва. В зв’язку з цим потреба в електрообладнанні зростає, та вона не може повністю задовольнятися без організації ремонту електрообладнання на технічному рівні і в масштабах, які б забезпечували високу якість та економічність ремонтних робіт.

Своєчасний та якісний ремонт є найбільш дійовим засобом підтримання обладнання у необхідному технічному стані . Під час ремонту не тільки повертається до роботи пошкоджений електродвигун чи електричний апарат, але й змінюється в необхідному напрямку де які його технічні параметри, удосконалюється конструкція, підвищується надійність відповідно до конкретних вимог та умов роботи. Обсяг та складність електрообладнання, яке підлягає ремонту постійно зростає, виникає необхідність у постійному удосконаленні технології  та скороченні термінів ремонту.

Роботу сучасного електрослюсаря порівнюють з роботою лікаря, а електроремонтний цех – з лікарським закладом. Цим порівнянням найбільш точно характеризується значення ремонтної служби і та роль, яку відіграє в ній кваліфікований робітник по ремонту електрообладнання.

 

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар