З Днем студента

З Днем студента

2 група. Основи енергозбереження

 

Дата

уроків

НАЗВА РОЗДІЛУ, ТЕМИ, ЦИКЛУ, УРОКУ

Завдання

 

 

І курс, ІІ семестр

 

 

 

І

Основи  раціонального використання енергоресурсів та матеріалозбереження 

в  професійній діяльності кондитера.

 

 

26.03.21

1

Сучасний стан раціонального використання енергоресурсів та матеріалозбереження  в  професійній діяльності кондитера в Україні та світі.

Теоретичний матеріал

Робочий зошит 

 

2.04.21

2

Енергія та енергоефективність

Теоретичний матеріал

Робочий зошит 

 

 

ІІ

Принципи раціональної роботи кухонних машин та електрообладнання.

 

 

9.04.21

3

Аналіз енергетичних ресурсів, що використовуються в галузі. 

 

 

16.04.21

4

Вплив галузі на екологію Землі, організація робіт із енергозбереження.

 

 

23.04.21

5

Шляхи економії енергії в галузі.

 

 

 30.04.21

6

Альтернативні джерела енергії в галузі.

 

 

 

7

Нормативні документи щодо енергозбереження в галузі.

 

 

 

ІІІ

Перспективи  застосування новітніх технологій в енергозбереженні.

 

 

 

8

Застосування інформаційних технологій  для вирішення проблем енергоефективності та енергозбереження.

 

 

 

9

Впровадження інноваційних новітніх технологій в енергозбереженні як засіб підтримання енергетичної безпеки України. 

 

 

 

10

Доцільність впровадження енергозберігаючих технологій на підприємствах України.

 

 

 

 

Всього годин за предмет:

10

Немає коментарів:

Дописати коментар