Дата |
№ уроків |
НАЗВА РОЗДІЛУ, ТЕМИ, ЦИКЛУ, УРОКУ |
Завдання |
|
|
|
І курс, ІІ семестр |
|
|
|
І |
Основи раціонального використання енергоресурсів
та матеріалозбереження в професійній діяльності кондитера. |
|
|
26.03.21 |
1 |
Сучасний стан
раціонального використання енергоресурсів та матеріалозбереження в
професійній діяльності кондитера в Україні та світі. |
|
|
2.04.21 |
2 |
Енергія та енергоефективність |
|
|
|
ІІ |
Принципи
раціональної роботи кухонних машин та електрообладнання. |
|
|
9.04.21 |
3 |
Аналіз енергетичних
ресурсів, що використовуються в галузі.
|
|
|
16.04.21 |
4 |
Вплив
галузі на екологію Землі, організація робіт із енергозбереження. |
|
|
23.04.21 |
5 |
Шляхи економії енергії
в галузі. |
|
|
|
6 |
Альтернативні джерела
енергії в галузі. |
|
|
|
7 |
Нормативні документи
щодо енергозбереження в галузі. |
|
|
|
ІІІ |
Перспективи застосування новітніх технологій в
енергозбереженні. |
|
|
|
8 |
Застосування
інформаційних технологій для вирішення
проблем енергоефективності та енергозбереження. |
|
|
|
9 |
Впровадження
інноваційних новітніх технологій в енергозбереженні як засіб підтримання
енергетичної безпеки України. |
|
|
|
10 |
Доцільність
впровадження енергозберігаючих технологій на підприємствах України. |
|
|
|
|
Всього годин за предмет: |
10 |
Немає коментарів:
Дописати коментар